Boktips! Hungerspelen-Suzanne Collins

Baksida:

Två ungdomar från varje distrikt, mellan tolv och arton år, lottas fram till årets Hungerspel. De blir omedelbart skickade till huvudstaden där de bland annat ska tränas. Varje år görs en ny spelplats där man släpper ut ungdomarna, och det är bara en som överlever! Katniss Everdeen är sexton år gammal och älskar sin syster Prim mer än allt annat. Men så hör hon sin systers namn i utlottningen till Hungerspelen och ser ingen annan utväg än att själv ta hennes plats… Men hur ska hon överleva? Hungerspelen är en kamp mellan liv och död, och där måste man göra vad som helst för att överleva…

Älskar du spänning? Eller kanske dystopi? Då skulle du verkligen gilla Hungerspelen. Man blir som fängslad vid den, det går verkligen inte att lägga ifrån sig den!

Det finns tre böcker i serien Hungerspelen, och själv tycker jag att den andra är bäst!Vi tycker att Hungerspelen passar för er som är 11 år och uppåt.

Jag rekommenderar absolut denna trilogi. Jag undrar verkligen hur Suzanne Collins kan komma på såna här idéer! Du kommer inte ångra dig, jag lovar, den är superbra!!

Ha det bra!

/LoveIsBooks

Annons