Bokrecension – serien om Lara Jean – av Jenny Han

Läsordning: 1. Till alla killar jag har gillat 2. P.S Jag gillar dig fortfarande 3. Nu och för alltid Lara Jean

Lara Jean tycker om att baka, att läsa, att kolla på klassiska filmer, vintageklänningar, koreansk mat, och att umgås med sina två systrar. Hon har varit kär i 5 killar, och för varje kille har hon skrivit ett kärleksbrev. Men det var inte meningen att någon skulle läsa hennes kärleksbrev, och det är när de av misstag postas som Lara Jeans sista år på High School tar en helt ny vändning…..

Serien om Lara Jean har varit väldigt mysig att läsa och det är nästan synd att den är över då den är enkel att läsa och tycka om. Förutom på några ställen där jag blivit lite irriterad och lite sorgsen så var jag glad genom hela serien. Det kan vara skönt att ibland ta en paus från fartfyllda böcker till mer lugna och trevliga böcker.

Jag har precis läst klart sista boken om Lara Jean och jag är väldigt glad att den slutade så som den gjorde. Till alla killar jag har gillat har också gjorts om till en film på Netflix som är väldigt bra och nästa film P.S jag gillar dig fortfarande kommer ut i februari, jag är väldigt taggad på att få se den!

Jag hoppas att ni alla har haft en god jul och ett gott nytt år!

Annons

En reaktion till “Bokrecension – serien om Lara Jean – av Jenny Han

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s