Boktips – serien The mortal instruments – av Cassandra Clare

Läsordning:
1. Stad av skuggor
2. Stad av aska
3. Stad av glas
4. Fallna änglars stad
5. Förlorade själar stad
6. Den himmelska eldens stad

Stad av skuggor:

Följ med till New Yorks mörka sida, till de varelser som föredrar att röra sig i natten och skuggorna. Här finns demoner, vampyrer, varulvar, trollkarlar, älvor, skönhet, skräck och passion.

Det är en vanlig söndagskväll och sommarlov. Clary Fray har fått med sig sin bästa vän Simon till klubben hon gillar, Pandemonium. Men det blir allt annat än en vanlig kväll, det blir början på Clarys nya liv. Clary blir vittne till hur tre ungdomar med konstiga tatueringar och vapen (tjejen har en piska!) dödar en kille inne på klubben. Om det nu är en ”kille”. Han ser väldigt konstig ut på slutet och hans kropp försvinner utan minsta blodspår. Och det är uppenbart att det bara är Clary som kan se mördarna. Det blir om möjligt ännu konstigare nästa dag då en av mördarna, Jace, dyker upp på samma fik som Clary och Simon. Och samma kväll försvinner Clarys mamma spårlöst…

Jag lovar, den är mycket bättre än vad den låter!

Den här bokserien är perfekt för de som gillar fantasy, spänning, kärlek, och tjocka böcker fyllda med äventyr och demoner!

De här böckerna har fått mig att skratta, gråta, och dra efter andan av förvåning. Man kan aldrig veta vad som kommer hända näst då den alltid tar nya oväntade vändningar. Man får lära känna en helt ny värld med fantastiska karaktärer i under dessa sex böcker som man inte kan släppa på första taget. Allt jag har att säga är: Läs, du kommer inte att ångra dig!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s