Boktips – Hemligheternas hus – av Chris Columbus och Ned Vizzini

En hemlig historia. Ett mystiskt arv. Mörk magi med okänd kraft. Och tre syskon som kommer att göra vad som helst för att få sina föräldrar tillbaka.

Brendan, Eleanor och Cordelia Walker har allt. Snälla föräldrar, ett vackert hus i San Francisco och alla tekniska prylar de kan önska sig. Men allting förändras när deras pappa förlorar sitt jobb och familjen tvingas flytta in i det märkliga Kristoff House – ett hus som till en början verkar för bra för att vara sant men snart ger dem kalla kårar…

Det dröjer nämligen inte länge förrän de inser att huset en gång tillhörde en galen författare, vars historier har vaknat till liv. Bokstavligt talat. Nu tvingas syskonen slåss mot livsfarliga pirater, blodtörstiga krigare och en benknäckande jätte. För att överleva måste de vara modigare än någonsin förut – och samtidigt kämpa mot sina egna mörka sidor. Om de misslyckas kommer de aldrig få se sina föräldrar igen och en maktgalen häxa kommer att ta över världen. Ingen press, alltså…

Bestarnas kamp är andra delen i trilogin

Hemligheternas hus var verkligen ”ett halsbrytande, fullmatat berg – och – dalbane – äventyr om böckers hemliga kraft” som J.K Rowling menade. (Se på bokens framsida). Den var så spännande att jag slukade den på två dagar och jag ville genast hämta hem nästa bok!

Nyss fick jag veta att det finns en tredje bok som heter Clash of the worlds, tyvärr har den inte blivit översatt till svenska än 😪.

Jag skulle rekommendera Hemligheternas hus för de som tycker om spänning, fantasy och ett äventyr man sent kan glömma!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s