Nittonde bok utläst – sommarläsutmaning

Hej, Nadja här! Idag läste jag ut Den försvunne hjälten av Rick Riordan! Jag tyckte den var jättebra och väldigt klurig gjord! Jag brukar aldrig riktigt lösa mysterium och profetior och sådär i fantasy böcker, men jag klurade faktiskt ut var den försvunne hjälten var någonstans!

Jag ger den 5 av 5 i betyg!

Den försvunne hjälten är första delen i en serie som utspelar sig i samma värld som Percy Jackson, men som inte handlar om just bara Percy Jackson.

Baksida:

En serie underliga händelser avslöjar att mörka krafter från antikens gudavärld hotar både gudar och människor. Ett typiskt uppdrag för en halvgud och hjälte, en Percy Jackson helt enkelt. Men han är spårlöst försvunnen. Istället måste tre nya halvgudar rädda världen: Jason (lider av massiv minnesförlust, men på sig att han är på fel plats i fel tröja), Piper (återfallskleptoman som kan övertala en sten att göra som hon vill) och Leo (tekniskt geni som det slår gnistor om). Förutom att antikens värsta monster jagar dem, bär alla tre på varsin hemlighet som hotar att sabotera hela uppdraget.

Nästa bok tror jag blir Den fängslade guden som är andra boken i serien.

Ha det bra!

/LoveIsBooks

Annons

En reaktion till “Nittonde bok utläst – sommarläsutmaning

  1. Det är alltid roligt när man lyckas klura ut mysteriet! Själv har jag, flera gånger i sommar, trott att jag har vetat. Sedan blivit bevisad motsatsen. 🙈

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s