Lite om Harry Potter! ⚡

Om du inte har läst Harry Potter så GÖR DET! Vi har lagt upp en bokrecension av bokserien tidigare på bloggen. Det var faktiskt vårat andra upplägg. Du kan hitta den längst ner bland boktipsen, men ta det lugnt vi har inte gjort så många boktips än så den går lätt att hitta! Idag tänkte jag skriva lite om Harry Potter och hans magiska värld! Så om du inte har läst Harry Potter så kanske du inte borde läsa det här. VARNING FÖR SPOILER!

Hogwarts i natten!

Vilken är din favorit bok?

Min favorit bok är den sjätte boken Halvblodsprinsen! För att jag älskar Ginny!! Hon är så cool och självsäker! Ginny och Harry är ju perfekta för varandra! Jag tycker också att när Dumbledore dör är det så fina filosofiska texter som jag kan läsa om och om igen! Här är en som jag tycker särskilt mycket om :

”Och han visste, utan att veta hur han visste det, att fenixfågeln hade försvunnit, hade lämnat Hogwarts för alltid, precis som Dumbledore hade lämnat skolan, hade lämnat världen… hade lämnat Harry.”

Vilket elevhem skulle du tillhöra om du gick på Hogwarts?

Jag tror att om jag gick på Hogwarts skulle jag hamna i Hufflepuff. 💛🖤💛🖤💛🖤💛🖤

Vilken är din favorit karaktär bland de goda?

Jag vet inte riktigt vilken min favorit är. När jag var mindre var det Hermione, men nu tycker jag nog mer om Ginny.. Men man måste ju tycka om Harry också!

Vilken är din favorit karaktär bland dem onda?

Det är Draco Malfoy! Jag tycker om honom för att han inte är helt igenom ond. Han var avundsjuk på Harry för att han hade sådana perfekta vänner. Jag älskar när de två ärkefiendena blir vänner i Harry Potter och det fördömda barnet!

Skriv gärna dina svar på frågorna i kommentarerna! Kom ihåg att sommarläsutmaningen börjar på onsdag! Var gärna med i den!

Ha det bäst!

/LOVEISBOOKS

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s