Boktips – De tysta stegen bakom – Av Jonna Björnstjerna

När Elsa flyttar in på den gamla herrgården känner hon redan första natten att någonting är fel. I hallen finns en tavla på en söt flicka som ser ganska ledsen ut. På natten hörs steg utanför dörren, och det känns som om en gestalt tittar in genom fönstret. I korridorerna hörs hotfulla skratt. Kan flickan på tavlan vara ett spöke? Den enda hon kan vända sig till är Andlige Allan, men är han verkligen så andlig som alla tror? Allans son Anton hjälper Elsa så mycket han kan och är till större hjälp än sin pappa. I det hon tror är drömmar besöker flickan på tavlan henne. Den viktigaste frågan är: tror du på spöken?

Jag tycker att det här är en bra bok för att när man har läst den får man många nya tankar om spöken och andra övernaturliga varelser. Den låter kanske inte jättebra, och jättebra skulle jag inte heller säga att den är, men den är definitivt bättre än jag förväntade mig.

Rekommenderar jag den? Nja, det beror på vilka slags böcker du gillar. Jag skulle nog inte rekommendera den, men jag är säker på att många andra tycker att den superbra och skulle det.

//loveisbooks

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s